Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Deratizare pentru gandaci

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3 lei Lei
Cod produs
9900
Out Of stock
Descriere
Deratizare pentru gandaci

Este posibil sa impiedicati acesti intrusi sa intre in case prin sigilarea tuturor punctelor de intrare. Cele mai comune puncte de intrare sunt spatiile de sub usi sau din jurul tevilor in contact cu exteriorul sau proprietatile invecinate.De asemenea, este important sa astupi crapaturile unde se pot ascunde aceste insecte - cele mai multe dintre ele, cum ar fi urechiul sau gandacul de covor, sunt nocturne si se ascund in timpul zilei in golurile si crapaturile din pereti, in jurul plintelor sau in spatele prizelor electrice. Aspirati covoarele si covoarele in mod regulat pentru a indeparta ouale de gandaci de covor si utilizati sampoane insecticide pentru covoare la intervale regulate.
Cel mai obisnuit motiv pentru care insectele patrund in casa este sa caute hrana si apa, asa ca asigurati-va ca nu sunt disponibile, luand urmatorii pasi:

Pastrati alimentele in recipiente sau pungi de plastic inchise.
Curatati imediat resturile de mancare si scurgerile.
Curatati resturile alimentare de sub frigidere sau aragaz.
Curata imediat vesela si tacamurile.
Indepartati hrana si apa din animal, precum si din gunoi cutiile.
Puneti gunoiul si deseurile pentru a fi compostat in pubele inchise.
Aveti grija la scutece murdare sau hatred murdare.
Nu lasati lichide in chiuveta sau galeti plague noapte.
Pestii de argint au nevoie de o atmosfera umeda, dar calda pentru a trai, asa ca asigura-te ca camerele sunt uscate si bine ventilate.,
Cum sa scapi de ?bucanii mici?
Fara tratament, acesti intrusi se pot multiplica si coloniza rapid proprietatile adiacente.
In cazul unei infestari cu gandacul de covor, va recomandam:

Aspira cu grija toate covoarele,

sa folosesti un sampon insecticid,
curatati uscat toate hainele, draperiile sau alte tesaturi de tapiterie infestate sau deteriorate de larvele gandacului de covor.
Verificati singuri
Multe produse disponibile pe piata asigura un control eficient al unei varietati de insecte si intrusi. Este important sa urmati instructiunile pentru o utilizare sigura si eficienta. Cu toate acestea, poate fi dificil sa ajungi in toate colturile, crapaturile si crapaturile folosite ca ascunzatoare de anumite insecte, in special cu produsele de uz casnic. O problema de infestare stabilita va necesita adesea un tratament profesional al daunatorilor pentru a preveni reaparitia problemei.
Controlul daunatorilor de catre profesionisti
Majoritatea animalelor mici sau a altor intrusi sunt mai daunatoare in gradina decat in ??casa. Cu toate acestea, acest lucru nu este intotdeauna cazul si unii dintre acesti daunatori sunt uneori extrem de greu de controlat. Produsele de uz casnic pot rezolva o problema imediata, dar tratarea de catre un tehnician calificat in combaterea daunatorilor este adesea necesara pe termen lung impotriva anumitor daunatori.
Tehnicienii Prevenirea au o serie de insecticide puternice pentru combaterea acestor paraziti si intrusi. De asemenea, minimizam riscul utilizarii insecticidelor in casa cu produsele noastre de marca, cum ar fi RID (Pulbere Insecticida) non-toxica. Rentokil ofera servicii din usa in usa pentru a va rezolva problemele cu daunatorii din casa. Serviciul nostru este rapid, eficient si ofera cel mai inalt nivel posibil de siguranta pentru familia si animalele dvs. de companie.Daca doriti mai multe sfaturi sau sa programati o vizita a unui tehnician Prevenirea, va rugam sa ne sunati gratuit la 0724 306714

Insectele joaca un rol foarte important in agricultura. Ele polenizeaza culturile, recicleaza nutrientii, regleaza prezenta altor insecte si imbunatatesc fertilitatea solului. Cu toate acestea, atunci cand insectele dauneaza culturilor, acestea trebuie controlate.Controlul natural al daunatorilor? este o metoda de combatere a daunatorilor fara utilizarea de substante chimice. Implica utilizarea altor insecte, pasari, animale, plante sau tehnici mecanice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura