Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinda de siguranta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei Lei
Cod produs
8450
Out Of stock
Descriere
Oglinda de siguranta

Oglinzile noastre de securitate sunt ideale pentru aleile rezidentiale, in jurul colturilor ascutite de pe drumurile principale si in multe locuri industriale. Acestea ofera o vizibilitate sporita atunci cand este necesar cel mai mult si o vedere mai larga a unei zone altfel inguste.

Avem o selectie grozava de oglinzi de securitate care variaza in dimensiune, design si pret pentru a se potrivi fiecarei nevoi si buget. Aceste oglinzi pot fi folosite intr-o varietate de setari, cum ar fi oglinzi de securitate pentru magazine pentru supraveghere si protectie suplimentara si oglinzi de colt pentru curbe ascutite si alei de acces pentru o vizibilitate sporita.

Oferim o gama larga de oglinzi de siguranta si securitate. Oglinda noastra standard de magazin din acril este o vedere comuna in multe magazine datorita calitatii sale optice excelente si a fetei acrilice rezistente la vandal. Vine cu o margine de protectie din PVC si elemente de fixare placate cu zinc pentru a permite montarea pe perete. Oglinzile de siguranta semisferice ofera o vedere mai larga, facandu-le potrivite pentru magazine si structuri industriale. Sunt realizate din acril usor, permitand montarea usoara pe tavan sau pe perete.

Oglinda noastra panoramica de 90 ofera o acoperire excelenta si o vizibilitate de inalta calitate. Aceste oglinzi de inspectie sunt disponibile in patru dimensiuni diferite, de la 300 mm la 490 mm. Le veti gasi foarte durabile datorita stratului acrilic de protectie dur de pe fata oglinzii. O alta optiune excelenta pentru oglinzile de siguranta este oglinda noastra de supraveghere discreta, aproximativ o opta din sfera si care se poate incadra cu usurinta in colturile superioare stramte.

Oglinzile noastre standard de supraveghere au un design mai traditional si sunt cele mai potrivite pentru utilizare in interior. Sunt economice si usor de instalat. O articulatie sferica articulata permite o reglare de pana la 120. Avem si oglinzi de control convexe pentru uz exterior. Sunt convenabile pentru locuri precum aleile inclinate si locurile de parcare inguste. De asemenea, sunt montate pe articulatii sferice articulate pentru o manevrabilitate usoara.

Pentru zonele mai mari in care este inca necesara o monitorizare atenta, cum ar fi depozitele si magazinele mari, oglinzile noastre emisferice sunt o alegere excelenta. Aceste oglinzi bombate ofera un camp vizual impresionant de 180. Sunt disponibile intr-o varietate de plexiglas PMMA durabil sau polimer rezistent la UV.

Intreprinderile mici au si ele nevoie de securitate si aici, la Barriers Direct, avem doar solutia. Detectivul nostru oglinzi de perete convexe este excelent pentru a obtine o vedere cu unghi larg in spatii mici. Aceste oglinzi de siguranta ofera o calitate excelenta a imaginii si sunt protejate de un strat acrilic rezistent la socuri.

Specificatii

Stratificare acrilica de protectie durabila si rezistenta la socuri

Calitate clara a imaginii

Disponibil in forma sferica sau dreptunghiulara

Montat pe perete sau pe tavan

Articulatiile sferice articulate permit reglarea usoara a directiei unghiului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura