Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de securitate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Cod produs
8443
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de securitate

Oglinda de supraveghere 360 (H) - 60cm

Este o oglinda semisferica. Se poate utiliza cu succes atat in spatiile industriale cat si in centre comerciale si magazine.

In zonele industriale asigura o buna supraveghere iar in zonele comerciale prezenta acestora descurajeaza hotii.

Este o investitie realizata pentru eficientizarea si cresterea sigurantei la locul de munca.

Materialul

Oglinda este produsa din material acril (cu 70% mai rezistent decat sticla)

Este foarte usoara si are durata indelungata de exploatare. Fixarea

Fixarea se face prin suruburi direct pe tavan.

O oglinda curbata sau convexa este un obiect reflectorizant cu o forma sferica care iese spre exterior. Este special conceput pentru a reflecta razele divergente de lumina si astfel extinde partea vizibila in oglinda.

O oglinda convexa reduce dimensiunea fiecarui obiect pe care il reflecta atunci cand se afla intr-un anumit loc.

Cu cat obiectul este mai aproape de oglinda, cu atat va arata mai mic. Cu toate acestea, o oglinda curbata va arata mai mult punct reflectat decat o oglinda normala, deoarece totul este mai mic.

Este adesea folosit in arta si decorarea casei datorita sistemului sau de reflexie de marire care face camera sa para mai mare.

Oglinzile cu forma sferica pot fi folosite in designul interior, dar sunt vizibile in principal ca afisaje stradale si mobilier. Ii putem gasi langa intersectii, intersectii si iesiri de pe alee.

Pentru ce sunt folosite oglinzile convexe?

Oglinzile convexe pentru trafic sunt utile pe santierele de constructii si in mediile urbane, deoarece reflecta o suprafata mai mare decat oglinzile obisnuite. In acest fel, veti obtine o imagine de ansamblu mai ampla a ceea ce nu ati fi vazut in locatii strategice cu o vizibilitate redusa, cum ar fi punctele moarte, de exemplu.

Acestea sunt de obicei amplasate sus, astfel incat utilizatorii sa poata avea o vedere completa a ceea ce se intampla, chiar si soferii de camion. Oglinzile convexe pot fi gasite doar in zonele urbane pentru a avertiza despre pericole precum fundaturi si intersectii, probleme pe care nu le intalnim pe autostrazi.

Putem vedea si oglinzi convexe temporare intr-o zona in constructie. Masinile grele si barierele de siguranta pot impiedica soferii vederea asupra drumului. Vizibilitatea este redusa si astfel sunt instalate oglinzi convexe pentru a preveni accidentele si coliziunile.

Alegand PREVENIREA pentru cea mai buna calitate

O oglinda convexa este amplasata in exterior, deci trebuie sa fie rezistenta la climatul exterior. Produsele PREVENIREA sunt realizate din otel inoxidabil si concepute pentru a rezista in orice mediu, chiar si in cele mai extreme conditii. Poluare, aer sarat, raze UV, inghet: oglinzile PREVENIREA sunt dezvoltate cu o tehnologie anti-condens care garanteaza o durata de viata peste medie.

Chiar si rama oglinzii este realizata din rasina rezistenta care nu se va crapa, nu se va indoi la caldura sau nu se va rupe de vant. Poate fi orientat in orice directie in functie de nevoile tale. alegerea unei oglinzi convexe PREVENIREA iti ofera garantia unui drum sigur cu vizibilitate maxima.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura