Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi pentru access control auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Cod produs
8418
Out Of stock
Descriere
Oglinzi pentru access control auto

Oglinzi portabile pentru inspectia autovehiculelor care ajuta la prevenirea si combaterea contrabandei si a terorismului.

Oglinzile pentru inspectie sunt folosite cu success de Autoritati : Politie, Armata, Autoritati Portuare, Autoritati Vamale,

Companii de Securitate si Paza, dar si de catre Organizatii Comerciale care doresc sa evite introducerea in spatii private a unor obiecte interzise (contrabanda, terrorism - bombe, explozivi) sau furtul din spatiile de productie a produselor finite sau a materiilor prime folosite.

Oglinzile sunt folosite si pentru depistarea de pasageri clandestini care se pot ascunde in spatii greu accesibile prin vizionare directa (sub tiruri, trenuri, autobuze).

Cu ajutorul acestor oglinzi se poate executa usor si rapid un control oriunde este nevoie de securitate.

Dimensiune 30 cm

Material (oglinda) Acril

Material (corp)

Aluminiu Lungime maner 130 cm

Accesoriu Lanterna cu led

Caracteristici Protectie anti-soc pentru margini

Oglinzile telescopice de inspectie sunt un instrument excelent pentru vizualizarea partilor inferioare ale masinilor, masinilor, camioanelor, autobuzelor scolare, echipamentelor de constructii sau industriale etc.

Oglinda de inspectie de sub vehicul vine cu o pelicula de protectie pe oglinda; nu uitati sa-l dezlipiti pentru a obtine imagini clare.

Oglinzi convexe utilizate pentru a controla partile inaccesibile ale vehiculului fara a fi nevoie ca controlerul sa se indoaie. Inspectie rapida a fundului vehiculelor (masini, triciclete si camioane). Potrivit si pentru verificarea superioara a vehiculului.

Oglinzile de inspectie de sub vehicul sunt mult mai mari decat alte oglinzi de inspectie si sunt folosite pentru a verifica intreaga suprafata a vehiculelor.

Oglinzile noastre de inspectie sub vehicul sunt disponibile cu roti. Acest lucru permite utilizatorului sa roteasca oglinda de-a lungul podelei. Este extrem de util daca oglinda este folosita frecvent si pentru perioade lungi de timp.

Aplicatii

Oglinda de inspectie este pur si simplu o oglinda atasata la un stalp pentru a oferi o extensie suplimentara utilizatorului. Oglinda reflecta utilizatorului imaginea obiectului in jurul

obstacolelor care ar fi putut sta in calea utilizatorului.

Oglinzile vehiculelor de inspectie pot inspecta atat sub cat si deasupra vehiculului, in functie de nevoile dumneavoastra.

Inspectie rapida a fundului vehiculelor (masini, triciclete si camioane). Potrivit si pentru verificarea superioara a vehiculului.

Oglinzile de inspectie pot fi utilizate in aeroporturi, porturi, vama, fabrici etc

Pentru personalul de securitate, acestea pot fi utilizabile ca dispozitive de inspectie.

Oglinzile de inspectie sub vehicule sunt, de asemenea, folosite de politie, armata si controlul la frontiera pentru a verifica sub vehicule orice suspect.

Beneficii

Produse de lunga durata, rentabile, fara intretinere.

Usor, simplu de utilizat: nu necesita forta de munca calificata pentru utilizare.

Aceste instrumente au o oglinda convexa, care este curbata spre exterior si poate afisa o vedere mai larga in comparatie cu o oglinda plata.

Lentila oglinzii de inspectie rezista la impact, practic nu se sparge si are proprietati excelente de reflexie.

Oglinzile de control sunt disponibile intr-o varietate de modele cu dimensiuni diferite, una sau trei roti, in functie de nevoia si aplicatia dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura