Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de protectie pentru interior

0 stars: 0.00 din 0 pareri

550 lei Lei
Cod produs
8391
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de protectie pentru interior

Oglinzi de securitate

Oglinzile de securitate Prevenirea cu mare succes se foloses pentru sporirea securitatii si sigurantei in obiectele comerciale si industriale. Ele sunt mijloace ieftine si foarte eficiente pentru urmarirea locatiilor cu vizibilitate limitata, eliminand complet "oarbe" zone. Ele au o imagine clara de cristal, greutate scazuta, instalare rapida si usoara.
Sistemele de fixare sunt incluse.

Diametru ( ) 60 cm Material oglinda Fibra acrilica Material profil Polipropilena (PP) Unghi de vizibilitate 130

Oglinzile de siguranta devin din ce in ce mai frecvente la locul de munca datorita capacitatii lor de a oferi o vedere la 360 de grade. O simpla oglinda convexa poate reduce numarul de rani, precum si jafurile. Cu toate acestea, fiecare locatie va avea obiective de securitate diferite, asa ca dimensiunea si forma oglinzilor vor varia pentru a coincide cu scopul lor.

Siguranta si vizibilitatea sunt indisolubil legate. O oglinda de siguranta, cunoscuta si ca oglinda de punct mort sau ochi de peste, este pur si simplu o oglinda in forma de lentila sau o cupola care reflecta lumina in mai multe directii. Drept urmare, are o zona de vedere foarte mare. In ciuda conceptului sau aparent simplist, o oglinda de siguranta este o componenta importanta in securitatea unui numar de intreprinderi si gospodarii diferite.

6 tipuri principale de oglinzi de siguranta

Dupa cum am mentionat mai jos, diferite tipuri de oglinzi de protectie si de securitate sunt ideale pentru utilizare pe masini, pe santiere si in medii externe.

Oglinda din otel inoxidabil

Otelul inoxidabil este materialul superior pentru oglinda, deoarece nu poate fi crapat sau corodat, iar calitatea imaginii nu se deterioreaza in timp. Singurul dezavantaj este ca oglinzile din otel inoxidabil se zboara usor, dar pot rezista la forte normale precum lumina soarelui, apa etc.

Oglinzi de siguranta in trafic

Oglinzile de siguranta in trafic sunt necesare la toate intrarile si iesirile intr-o unitate, in special in zonele in care camioanele mari intra si ies frecvent. Sunt proiectate pentru a rezista la conditii meteorologice dure fara a sacrifica materialele reflectorizante si prezinta marcaje de pericol rosii si albe peste marginea oglinzii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura