Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi pentru control si siguranta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

400 lei Lei
Cod produs
8425
Out Of stock
Descriere
Oglinzi pentru control si siguranta

Cele mai bune oglinzi pentru securitate

Oglinzi portabile pentru inspectia autovehiculelor care ajuta la prevenirea si combaterea contrabandei si a terorismului.

Oglinzile pentru inspectie sunt folosite cu success de Autoritati : Politie, Armata, Autoritati Portuare,

Autoritati Vamale, Companii de Securitate si Paza, dar si de catre Organizatii Comerciale care doresc sa evite introducerea in spatii private a unor obiecte interzise (contrabanda, terrorism - bombe, explozivi) sau furtul din spatiile de productie a produselor finite sau a materiilor prime folosite. Oglinzile sunt folosite si pentru depistarea de pasageri clandestini care se pot ascunde in spatii greu accesibile prin vizionare directa (sub tiruri, trenuri, autobuze).

Cu ajutorul acestor oglinzi se poate executa usor si rapid un control oriunde este nevoie de securitate.

Dimensiune 19x38cm

Material (oglinda) Acril

Material (corp) Aluminiu

Lungime maner 130 cm

Accesoriu Lanterna cu led

Caracteristici Protectie

anti-soc pentru margini.

Oglinda de cautare sub vehicul este o oglinda de inspectie portabila care este de nepretuit pentru a privi in locuri greu de vazut din zone de inalta securitate. Utilizati acolo unde observarea directa nu este posibila. Oglinda este cu sistem de carucior sau de mana. Oglinzile de inspectie sunt realizate dintr-o oglinda acrilica indestructibila sau sticla foarte durabila. Fitingurile usoare, dar robuste, fac oglinzile de inspectie usor de utilizat, iar capul reglabil al oglinzii permite accesul in zonele cele mai dificile. Sub Vehicle Search Mirror se poate vedea dedesubt. Sunt utilizate de agentiile de aplicare a legii, de inginerie, de intretinere a cladirilor, de serviciile armate si de agentii de securitate.

Acest model este special conceput pentru inspectia de lunga durata a podelei, a meselor, a scaunelor, a fundului masinii si a altor obiecte care trebuie cautate.
In functie de situatia reala a cautarii, daca lumina este insuficienta, va rugam sa adaugati lanterna pentru a completa sursa de lumina pentru a evita omiterea cautarii obiectului tinta.

Scopul aplicatiei

Este potrivit pentru verificari rapide de securitate sub vehicul in porturi vamale, aeroporturi, ambasade, inchisori, tribunale, cladiri comerciale, puncte de control din parcurile de afaceri, etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura