Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi pentru control

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 lei Lei
Cod produs
8423
Out Of stock
Descriere
Oglinzi pentru control

Oglinzi portabile pentru inspectia autovehiculelor care ajuta la prevenirea si combaterea contrabandei si a terorismului.

Oglinzile pentru inspectie sunt folosite cu success de Autoritati : Politie, Armata, Autoritati Portuare, Autoritati Vamale, Companii de Securitate si Paza, dar si de catre Organizatii Comerciale care doresc sa evite introducerea in spatii private a unor obiecte interzise (contrabanda, terrorism- bombe, explozivi) sau furtul din spatiile de productie a produselor finite sau a materiilor prime folosite.

Oglinzile sunt folosite si pentru depistarea de pasageri clandestini care se pot ascunde in spatii greu accesibile prin vizionare directa (sub tiruri, trenuri, autobuze).

Cu ajutorul acestor oglinzi se poate executa usor si rapid un control oriunde este nevoie de securitate.

Dimensiune () 40cm Material (oglinda) Acril Material (corp) Aluminiu Lungime maner 130 cm

Accesoriu Lanterna cu led Caracteristici Protectie anti-soc pentru margini

ECONOMISITI TIMP: Sistemul telescopic al oglinzii de inspectie este ideal pentru a gasi sub capota unei masini sau pentru a cauta articole intr-un spatiu ingust si ingust. Gasiti acest obiect pierdut sub canapea sau rezolvati aceasta problema enervanta de miscare.

MATERIALE DE INALTA CALITATE: Corpul principal al oglinzii de inspectie este fabricat din otel inoxidabil, iar suprafata oglinzii este realizata din material argintiu de inalta definitie, rezistent la explozie, care este durabil si rezistent la coroziune. Partea inferioara a manerului telescopic este invelita intr-un tampon moale de gel. Cadrul robust si manerul moale sunt prinse ferm de fiecare data.

LUMINI LED: Designul de rotatie la 360 de grade cu lumini LED va permite sa verificati locatia defectelor vehiculului din mai multe unghiuri fara a va afecta linia de vedere, ceea ce este foarte practic.

CONVENITIE: caruciorul cu roti pivotante de mare rezistenta si manerul reglabil permit ofiterului de securitate sa verifice cu usurinta peste tot sub vehicul, fara a fi nevoit sa se aplece sau sa-si piarda concentrarea asupra sarcinii de inspectie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura