Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de securitate si supraveghere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2400 lei Lei
Cod produs
8408
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de securitate si supraveghere

Oglinda rutiera Prevenirea 100 cm - este o oglinda pentru trafic, cu unghi mare de observatie conceputa pentru a creste siguranta pietonilor si a ciclistilor. Aceasta ajuta la vizualizarea in unghiurile moarte, in curbe si intersectii, a pietonilor si ciclistilor de catre conducatorii auto.

Diametru oglinda 100 cm

Material oglinda Fibra acrilica

Material profil Polipropilena (PP)

Materialul oglinzii rutiere si modalitati de fixare

Oglinda este confectionata din acril, un material care are rezistenta la impact mai mare cu 70% decat sticla. Oglinda poate fi fixata pe stalpi (diam. 50-85mm), semafoarele sau pe indicatoarele de trecere de pietoni.

Aceasta este livrata cu sistemul de prindere pe stalp (diam. 50-85mm) si pentru perete.

Alegerea oglinzii convexe potrivite poate parea un cosmar, dar odata ce stii de ce ai nevoie si unde asezi oglinda, sarcina devine mult mai usoara. Aici, la Prevenirea, putem furniza o gama larga de oglinzi convexe. Arunca o privire la ghidul nostru de mai jos pentru a afla ce oglinda convexa va functiona cel mai bine pentru tine.

In interior sau in exterior

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le clarificati este daca aveti nevoie de o oglinda convexa pentru interior sau exterior. In functie de locul unde va fi instalata oglinda convexa, depinde de tipul de oglinda care vi se va potrivi cel mai bine.

De interior

Pentru oglinzile interioare, una dintre cele mai populare optiuni este oglinda interioara convexa Prevenira - realizata cu un front acrilic extrem de eficient, aceste oglinzi convexe sunt perfecte pentru un mediu interior, fie acasa, fie intr-un depozit, scoala sau zona similara. Disponibil in diferite dimensiuni, aceste oglinzi convexe pot fi instalate direct pe un perete pentru beneficii instantanee pentru zona dumneavoastra. Excelente in multe medii, aceste oglinzi convexe va ajuta sa vedeti cu usurinta in jurul curbelor sau colturilor si sunt perfecte ca oglinda de securitate in vitrine.

In aer liber

Pentru oglinzile exterioare exista diverse optiuni din care sa alegeti, dar una dintre cele mai populare oglinzi convexe este oglinda convexa Prevenirea . Din nou, aceste oglinzi convexe sunt realizate cu o fata din acrilic si un suport din plastic, facandu-le foarte usoare si usor de instalat in orice moment. Spre deosebire de oglinzile convexe de interior, Prevenirea vine cu un suport pentru montarea lor direct pe un stalp de 76 mm SAU pe un perete plat. Acest lucru ofera acestor oglinzi convexe un mare avantaj fata de o multime de oglinzi si le permite sa fie utilizate in multe zone. Oglinda convexa Prevenirea este populara printre multi clienti si este ideala pentru utilizarea pe drumurile rurale pentru intrari ascunse in case.

Ce dimensiune de oglinda am nevoie?

Cand vine vorba de majoritatea gamei noastre de oglinzi convexe, exista diferite dimensiuni disponibile din care sa alegeti. In afara de cresterea pretului, exista si alte articole de retinut atunci cand cumparati o oglinda convexa. In primul rand, cu cat oglinda convexa este mai mare, cu atat vei putea vedea mai mult. Daca va aflati la o distanta buna de partea opusa a drumului unde este instalata oglinda, veti avea nevoie de o oglinda mai mare pentru a va asigura ca puteti vedea corect. Mai jos este un ghid rapid despre distanta pe care o va acoperi o dimensiune standard de oglinda convexa.

Zonele rurale si zonele urbane

Indiferent daca instalati o oglinda convexa intr-o zona rurala sau urbana, poate juca, de asemenea, un rol cheie in ce fel de oglinda decideti sa mergeti in cele din urma.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura