Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de supraveghere birou

0 stars: 0.00 din 0 pareri

340 lei Lei
Cod produs
8433
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de supraveghere birou

Oglinda 90 pentru magazin - (H) - 90cm

Datorita formei sale care permite aplicarea in colturile incaperilor (spatiilor comerciale, magazinelor) oglinda este special conceputa pentru observarea si demascarea hotilor din magazine.

Materialul

Este produsa din material acril (cu 70% mai rezistent decat sticla). Este foarte usoara si are durata indelungata de exploatare.

Fixarea

Fixarea se face prin suruburi direct pe colt.

Oglinzile de siguranta convexe sunt un dispozitiv de siguranta utilizat pe scara larga in Romania , pentru a creste vizibilitatea obstacolelor in locatii periculoase. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi un camp vizual mai larg pentru a reduce punctele moarte si pentru a indica privitorului prezenta sau absenta unui vehicul si/sau pieton in miscare sau stationar.

Forma convexa a oglinzii are ca rezultat distorsiunea imaginii, viteza si distanta unui obiect.

O oglinda de siguranta convexa este proiectata pentru a oferi niveluri scazute de distorsiune, facand-o potrivita pentru utilizare pe drumuri si in zone in care distorsiunea imaginii poate fi periculoasa (de exemplu, drumuri, parcari, depozite). Oglinzile de siguranta convexe pot fi montate pe perete sau pe stalp, in functie de inaltimea necesara si de gama de suport disponibil. De exemplu, un suport de montare pe stalp va fi necesar la un colt de strada, iar un suport de montare pe perete va fi necesar intr-un centru comercial.

Este important atunci cand instalati o oglinda convexa, sa va asigurati ca pozitionarea si dimensiunea oglinzii de siguranta sunt adecvate pentru locatia sa.

Gama noastra de oglinzi pentru trafic include oglinzi de siguranta pentru iesirea de pe alee si oglinzi sport oarbe. Aceste oglinzi sunt concepute pentru a preveni accidentele, ranile si pentru a descuraja furturile. Pot fi utilizate in depozite, fabrici, situatii de coliziune cu risc ridicat, pentru supravegherea stocurilor, siguranta statiilor de lucru si observarea directa a partilor ascunse ale utilajelor de la distanta sigura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura