Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi de securitate si protectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

800 lei Lei
Cod produs
8404
Out Of stock
Descriere
Oglinzi de securitate si protectie

Oglinda rutiera Prevenirea este o oglinda pentru trafic, cu unghi mare de observatie conceputa pentru a creste siguranta pietonilor si a ciclistilor. Aceasta ajuta la vizualizarea in unghiurile moarte, in curbe si intersectii, a pietonilor si ciclistilor de catre conducatorii auto.

Diametru oglinda () 800 mm Material oglinda Fibra acrilica Material profil Polipropilena (PP)

Materialul oglinzii rutiere si modalitati de fixare

Oglinda este confectionata din acril, un material care are rezistenta la impact mai mare cu 70% decat sticla. Oglinda poate fi fixata pe stalpi (diam. 50-85mm), semafoarele sau pe indicatoarele de trecere de pietoni.

Oglinzi de securitate convexe pentru locuri de munca

Aceste oglinzi convexe sunt folosite in interior in birouri, magazine, biblioteci, scoli si depozite. Ele sunt, de asemenea, folosite in exterior ca oglinzi pentru trafic la caile de acces si curti ascunse. Acestea sunt folosite pentru a permite o vedere mai mare a punctelor moarte pentru a preveni accidentele si pentru a face zonele ascunse mai sigure. Aceste oglinzi sunt adesea vitale pentru a elimina punctele moarte si pentru a imbunatati considerabil siguranta pe alee. Modul in care suprafata este curbata spre exterior ajuta la maximizarea cantitatii pe care o puteti vedea in ele. Acest lucru functioneaza cu calitatea optica excelenta pe care o ofera aceste oglinzi.

Folosit in mod obisnuit in interior pentru supraveghere ca oglinda de securitate pentru a urmari clientii din magazinele si magazinele cu amanuntul. O oglinda semisferica cu dom poate fi folosita ca oglinda semisferica, semisferica jumatate sau semisferica completa. Acestea sunt capabile sa ofere o viziune de jur imprejur mai mare decat o oglinda rotunda plata. Modelul semisferic complet se monteaza pe tavan. Acest lucru ofera acces vizual la fiecare unghi al camerei si functioneaza ca o oglinda de observare eficienta. Oglinzile convexe sunt un ajutor de securitate rentabil si, deoarece sunt foarte vizibile. Altfel cunoscute sub denumirea de oglinzi de supraveghere, ele actioneaza si un factor de descurajare antifurt in magazine pentru a reduce riscul de furt.

Pentru o oglinda convexa de rezistenta industriala, alegeti una dintre oglinzile noastre din policarbonat, acestea sunt extrem de puternice si practic indestructibile. Acestea sunt mult mai grele decat oglinzile noastre acrilice, totusi oglinzile acrilice ofera o calitate optica superioara a imaginii.

Oglinzile sunt utilizate in mod obisnuit ca oglinda de siguranta langa caile de acces ascunse, parcari, curti de camioane si intrari in cladiri. Oglinzile exterioare convexe ofera un plus de siguranta pentru traficul care iese si intra pe alee. Oglinzile noastre exterioare sunt proiectate pentru a rezista tuturor conditiilor meteorologice cu o oglinda din policarbonat cu cadru GRP sau polipropilena.

Oglinzile imbunatatesc securitatea zonelor publice prin reducerea colturilor in care pot fi ascunse oamenii sau pericolele. Cand sunt atasate la un perete cu un suport de fixare, acestea pot fi pozitionate pentru a elimina punctele moarte. Veti vedea adesea oglinzi pentru punctele moarte plasate pe garduri sau stalpi la capatul cailor de acces care duc pe strazile de tara. Acestea imbunatatesc campul vizual atunci cand trageti vehiculul pe un drum aglomerat.

Cand este folosit ca oglinda pentru trafic, siguranta rutiera este imbunatatita. Acest lucru este bun pentru zonele cu risc ridicat, cum ar fi intrarile si colturile ascutite. Oglinzile foarte lustruite vor oferi o imagine clara, ceea ce imbunatateste vizibilitatea.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura