Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Oglinzi pentru parcari auto

0 stars: 0.00 din 0 pareri

700 lei Lei
Cod produs
8415
Out Of stock
Descriere
Oglinzi pentru parcari auto

Oglinzile rutiere Prevenirea se folosesc cu mare succes pentru sporirea vizibilitatii si de a imbunatati sigurantei rutiera. Sunt extrem de eficiente la intersectii rutiere cu benzi inguste, curbe ascutite cu vizibilitate redusa si iesiri din garaje. Dimensiuni (lung. x inalt.) 80 x 60 cm Material oglinda Fibra acrilica Material profil Polipropilena (PP) Materialul oglinzii rutiere si modalitati de fixare

Oglinda este confectionata din acril, un material care are rezistenta la impact mai mare cu 70% decat sticla. Oglinda poate fi fixata pe stalpi (diam. 50-85mm), semafoarele sau pe indicatoarele de trecere de pietoni.

Aceasta este livrata cu sistemul de prindere pe stalp (diam. 50-85mm) si pentru perete.

Gama de oglinzi convexe de siguranta a Prevenirea este conceputa pentru a va permite sa vedeti ce se intampla dupa colt.

Oglinzile noastre convexe de siguranta se potrivesc unei varietati de aplicatii, inclusiv situatii de trafic rutier si pietonal, centre de distributie si zone de parcare publice sau de la locul de munca.

Oglinzile noastre pot fi instalate in magazinele de vanzare cu amanuntul pentru supraveghere, alei de acces si intrari pentru constientizarea vehiculelor si pietonilor si pe exteriorul cladirilor pentru a ajuta oamenii sa vada in jurul colturilor oarbe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura