Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Marcaj conventional special

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Cod produs
11231
Out Of stock
Descriere
Marcaj conventional special
Pentru a asigura siguranta lucratorilor si a vizitatorilor, unele locuri de munca precum fabrici, santiere sau depozite necesita instalarea de marcaje pe podea din cand in cand. Trebuie instituite standarde specifice pentru a evita riscurile la locul de munca. Marcarea podelei este unul dintre dispozitivele de siguranta obligatorii, deoarece scopul sau este de a defini diferitele zone de lucru cu culori si semnale specifice. Semnalizarea la sol este asadar un far care permite lucratorilor si utilajelor sa circule in cele mai bune conditii. Cu toate acestea, regulile trebuie respectate in mod absolut atunci cand marcati terenul.

Marcaje de podea pentru docurile de incarcare: un instrument sigur

Pe scurt, marcajele de podea din depozite garanteaza siguranta persoanelor si a marfurilor din cadrul companiei. Este insa un proces foarte important care necesita interventia unui profesionist pentru un finisaj impecabil si o longevitate maxima. PREVENIREA creeaza pentru dumneavoastra un plan de circulatie care raspunde nevoilor depozitului dumneavoastra pentru a optimiza eficienta livrarii si a preveni accidentele.

Refacerea marcajelor de pe podeaua interioara este esentiala.
In medie, va sfatuim sa o refaceti la fiecare 3 ani (depinde de vopseaua aplicata si de rezistenta minima a unui pasaj de roata pe ea.
Cu toate acestea, standardele de degradare interioara sunt stricte si necesita cunostinte reale in acestea din urma.
Principalele proiecte necesare in marcarea interioara sunt in general de 4 comenzi diferite

Numerotarea locurilor de parcare pentru a facilita accesul soferilor la vehiculul lor
Linie: delimitati locurile de parcare
Logo-uri: instalarea de logo-uri pentru persoane cu mobilitate redusa sau femei insarcinate. Interziceti accesul in anumite locuri etc.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura