Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru beton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3921
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru beton

Sabloane si grafice pentru podea din beton, la un pret eficient

Aveti nevoie de identificarea locurilor dvs. de parcare?

Prevenirea.ro va poate ajuta cu marcarea liniilor, sabloanele sau propriul logo creat intr-un sablon pentru a pulveriza pe beton, bitum sau alte suprafete intr-o varietate de culori.

Un design decorativ cu sablon nu numai ca poate ascunde betonul vechi inestetic, dar poate imbunatati suprafata podelei la un pret foarte rentabil.

Lucratori nostri pot, de asemenea, sa pulverizeze semne NU PARCARE, semne REZERVATE, semne NUMAI PARCARE CLIENTI, semne PARCARE PENTRU HANDICAP etc. pentru a va acoperi nevoile afacerii, conformitatii si semnalizarii SSM.

De asemenea, putem furniza sabloane personalizate pe care le puteti aplica pe beton.

Sabloanele pentru semne industriale prevenirea pot fi utilizate pe o serie de suprafete diferite impreuna cu vopseaua adecvata, inclusiv beton, pavaj, piatra, caramida si, in unele cazuri, metal si lemn, in functie de specificatiile vopselei.

Sablonul pentru beton este ideal pentru a semnaliza calea sau locatia pe care pietonii o pot folosi in siguranta. Aceste sabloane sunt ideale pentru utilizare intr-o gama larga de setari, inclusiv depozite, birouri, scoli, parcari si multe altele. Cu o gama de doua dimensiuni disponibile,
Trimite mesaj
Din Gura in Gura