Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane metalice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3932
Out Of stock
Descriere
Sabloane metalice

Sabloanele metalice personalizate sunt o modalitate rapida si usoara de a reproduce orice logo, imagine, design sau fisier intr-un instrument unic sau o opera de arta.

Un finisaj frumos si durabil din otel inoxidabil de 0,6 mm creeaza semne si lucrari de arta unice sau poate fi folosit mereu ca sablon.

Sabloanele noastre metalice cu litere pot fi taiate din otel galvanizat de calibrul 20 sau aluminiu .050. Aceste sabloane metalice sunt taiate cu precizie pentru o margine clara si neteda pentru a obtine o vopsea curata.

Sabloanele de litere metalice industriale sunt realizate pentru utilizari multiple si vor dura ani de zile. Cand este necesar cel mai durabil sablon, sabloanele noastre din aluminiu si otel sunt preferatele clientilor.

Sabloane de scrisori industriale

Ca si in cazul tuturor sabloanelor noastre, aceste sabloane metalice industriale populare pot fi comandate in aproape orice font si dimensiune. Am pus un chenar de 3 inci pe toate partile literelor, cu exceptia cazului in care este specificata o latime diferita. Sablonul poate veni in mai multe bucati pentru a economisi costurile de transport. Solicitarile personalizate sunt binevenite, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu specificatii si lucrari de arta suplimentare, daca este necesar.

Sabloanele metalice de peste 24" la dimensiunea cea mai lunga vor fi supuse unor taxe de transport mari. Unele sabloane vor fi taiate in bucati cu cuvant pentru a economisi costurile de transport.

Perfect pentru proiectele de decorare a casei, setul nostru de sabloane metalice va va ajuta sa adaugati aceasta nota personala accesoriilor dvs. de casa. Acest set de sabloane metalice usor de utilizat este excelent pentru viitorul dvs. proiect de bricolaj si va va ajuta sa va creati propriul decor personalizat.

Literele noastre ingrosate au atat de multe posibilitati. Creeaza un cadou personalizat sau propriul tau semn cu acest alfabet versatil la moda. Setul nostru de litere sablon este excelent si pentru pictarea peretilor din lemn sau a mobilierului.

Pe langa utilizarea lor in proiectele dvs. de mestesuguri, puteti agata cateva pe un perete sau puteti pune cateva pe un raft (nu vor sta singure decat daca greutatea - Poate o carte - este plasata pe pervaz).

Sabloane fabricate din otel rezistent la uzura, de calitate, cu litere taiate cu precizie pentru o imagine clara si clara. Potrivit pentru utilizare cu toate vopselele si compusii de marcare pentru marcarea cutiei de ambalare cu detalii de expediere, lucrari de incarcare pereti ai compartimentului pentru identificarea locurilor de parcare si nenumarate alte aplicatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura