Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Sabloane pentru parcare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Cod produs
3920
Out Of stock
Descriere
Sabloane pentru parcare

Sabloane cu cuvinte pentru parcare

Sablonurile cu cuvinte pentru parcare le permit proprietarilor si managerilor sa controleze parcarea si sa imbunatateasca siguranta parcarii. Selectati sablon standard pentru vizitatori, sablon fara parcare, rezervat, banda de incendiu si rezident sau creati un semn de parcare personalizat. toate sabloanele foarte frecvent utilizate.

Sabloanele cu numele locurilor de parcare ajuta facilitatile si administratorii de proprietati sa isi gestioneze lotul. Acest lucru este important din multe motive,
Motive de siguranta pentru numele locurilor de parcare

Mentinerea libera a benzilor de incendiu, a zonelor interzise de parcare, a zonelor de debarcare si a zonelor de incarcare este esentiala pentru siguranta. Marcajele clare si luminoase, impreuna cu aplicarea adecvata, va pot mentine parcarea in siguranta.

Comoditate/Motive de afaceri pentru sabloane de nume de spatiu de parcare

Asa cum toti proprietarii de magazine inteligente le-au indrumat angajatilor sa parcheze departe de usile din fata, este posibil ca parcarile sa doreasca sa le faciliteze oaspetilor, rezidentilor, vizitatorilor sau clientilor sa gaseasca un loc de parcare in apropierea biroului. Marcarea corecta a spatiilor poate afecta traficul in magazin si satisfactia clientilor.
Inchiriere parcare:

In multe zone sunt desemnate spatii si se plateste chiria pentru fiecare loc. Prin urmare, marcarea si numerotarea corespunzatoare sunt esentiale pentru control.

Modalitati de a marca locurile de parcare:

Utilizarea semnelor:

O practica obisnuita este utilizarea semnelor pentru a desemna puncte. Semnele sunt scumpe si trebuie agatate. Costurile de intretinere sunt constante, deoarece indicatoarele pot rugini, pot fi lovite de o masina sau pot fi deteriorate in alt mod.

Sabloane de marcare a bordurilor:

Utilizarea sabloanelor pentru a picta bordura este o practica obisnuita. Utilizarea sabloanelor de 3, 4 sau 6 inci este o modalitate excelenta de a marca locurile de parcare. Marcarea bordurilor tinde sa dureze mai mult decat marcarea pe trotuar, iar costurile de intretinere sunt scazute. Singurul dezavantaj este ca atunci cand o masina se afla in spatiu, marcajul bordurului este blocat din vedere

Mentineti locurile de parcare in mod economic cu sabloane de parcare

Sabloanele de parcare sunt o modalitate economica si simpla de a organiza zonele de parcare. Marcati indicatiile, restrictiile sau avertismentele direct pe trotuar cu sabloane de parcare din plastic durabil, care isi pastreaza forma in timp. Designul dintr-o singura bucata se aliniaza cu usurinta pentru vopsire, iar vopseaua uscata se desprinde usor pentru curatare. De asemenea, se ruleaza pentru a fi depozitate pentru utilizare ulterioara. Disponibil in diferite inaltimi si dimensiuni de litere, sabloanele noastre de parcare de lunga durata sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, inclusiv sageti, oprire, sabloane fara parcare si multe altele.

Sabloanele grafice pentru parcare sunt realizate din plastic 1/16, care este durabil si reutilizabil. Isi pastreaza forma in timp si utilizare, iar vopseaua uscata se desprinde de plastic pentru o curatare usoara. Designul dintr-o singura bucata faciliteaza alinierea imaginii pentru pictura, iar sabloanele pot fi rulate pentru depozitare.

Sabloanele pentru parcare sunt realizate din acelasi plastic de lunga durata ca si sabloanele grafice si vin in mai multe inaltimi diferite de litere, in functie de formularea pe care o alegeti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura